Haderslev Golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på, både praktisk og teoretisk. Dette giver dig mulighed for at se, om golfspillet er noget for dig.

Hvordan bliver jeg prøvemedlem?
Du begynder med at finde det hold, du ønsker at starte på i træningsplanen, og tilmelder dig ud for det hold, du ønsker at være på. Se oversigt her.

Hvad koster det?
Prøvemedlemskab i 3 måneder koster KUN 600,- kr.

MEN – hvis du er hurtig kan du prøve golf gratis 1 måned…..

Prøvemedlemskab

Prøvemedlemsskab forløber over 3 måneder.

Prøveforløbet er delt i 2 perioder: (se nedenfor hvad du får)

1 periode – 1 måned:

• Kontingent i 1 måned

• 4 x lektioner/træning med klubbens Pro

• Regelundervisning  teoretisk og praktisk med regelprøve

• Frit spil på BDO Banen

• Fri benyttelse af Driving Range

• Fri benyttelse af puttinggreen og indspilsgreen

• Brug af klubhusets faciliteter

• Vejledning af kaninudvalget

• Deltagelse i kaninturneringerne, pris kr. 20

2. periode – 2 måneder: koster 250,- kr

• Kontingent i 2 måneder

• 3 x lektioner/træning med klubbens Pro

• Regelundervisning  teoretisk og praktisk med regelprøve

• Frit spil på BDO Banen

• Fri benyttelse af Driving Range

• Fri benyttelse af puttinggreen og indspilsgreen

• Brug af klubhusets faciliteter

• Vejledning af kaninudvalget

• Deltagelse i kaninturneringerne, pris kr. 20

Hvad sker der når jeg er indmeldt som prøvemedlem?

Når vi har modtaget din indmeldelse, opretter vi dig som prøvemedlem i Haderslev Golfklub’s administrationssystem, Golfbox. Herefter vil du blive inviteret til informationsmøde i Golfrestauranten tæt på opstart – vi sender invitation.

Hvad sker der når jeg er indmeldt som prøvemedlem?
Når vi har modtaget din indmeldelse, opretter vi dig som prøvemedlem i Haderslev Golfklub’s administrationssystem, Golfbox. Herefter modtager du materiale, som giver dig god viden om golfklubben og om golfsportens regler.

Du modtager:

• Prøvemedlemsfolder.
  • Golfkortet – medbringes altid i klubben.
  • Bogen Golf for begyndere.
  • Golf regelbog.
  • Grønt bagmærke med DGU medlemsnummer.
  • Vedtægter
  • Bogen Golf i tegning og bobler.

Træningsstart
Ved første træningsdag møder du på Driving Range, (se oversigtbillede) hvor der er velkomst ved klubbens træner. Der vil være træning i 1 1/2 timer, hvor du kommer til at få indsigt i golfspillet. Efter hver træning vil der være mulighed for socialt samvær i Golfrestauranten ved klubhuset.

Ønsker du MEDLEMSSKAB efter prøveperioden?

Juniormedlem 6+ – 1.300 kr.

Er du fyldt 6 år kan du blive medlem uden indskud. Der betales kun kontingent for de måneder, der er tilbage af indeværende år.

Ungdomsmedlem 18+ – 2.900 kr.

Er du fyldt 18 år og ikke fyldt 25 år. Ungdom uden indskud. Der betales kun kontingent for de måneder, der er tilbage af indeværende år.

Fleks A 26 – 55 år – 2.600 kr.

Er du mellem 25 og 55 år. Fleks A medlem uden indskud (25-55 år) årskontingent pris kr. 2.600 inkl. enten 3 gratis runder på stor bane eller 6 runder på Pay & Play Banen. Husk, der betales fuld greenfee, hver gang der spilles, også på hjemmebane. Der betales kun årskontingent for de måneder, der er tilbage af indeværende år.

Fleks B 25+ – 3.800 kr.

Er du 25 år eller derover. Fleks B medlem uden indskud årskontingent pris kr. 3.800 inkl. frit spil på Pay & Play Banen samt 3 gratis runder på stor bane. Husk, der betales fuld greenfee, hver gang der spilles, også på hjemmebane. Der betales kun årskontingent for de månede,r der er tilbage af indeværende år.

Senior medlem 25+ – 6.350 kr.

Senior medlemskab (25+ år) med indskud. Årskontingent pris kr. 6.350 Indskud kr. 3.000 Der betales kun årskontingent for de måneder, der er tilbage af indeværende år. Der vil være mulighed for at afdrage betalingen på kontingent og indskud.