Find mentorfolderen – klik her.

For at nye medlemmer og prøvemedlemmer kan få en så god start som muligt, har Haderslev Golfklub oprettet et lille korps af frivillige ”Mentorer”.

De er klar til at hjælpe alle nye medlemmer med følgende:

• I starten af medlemsskabet – at gøre medlemmer fortrolige med anlægget og få viden om, hvordan man kommer rundt på banen.
  • Svare på alle de spørgsmål, der måtte komme fra nystartede.
  • At byde nye medlemmer velkommen i klubben og få dem til at falde til i klubben.
  • Medlemmer, som ikke kan deltage i Kaninturnering om mandagen, vil have mulighed for få registreret point mm. på sit ”Golfkort”

Haderslev Golfklub har oprettet en Facebookgruppe som hedder ”Begynderklubben – HGK”.

Siden er oprettet, så det er nemt at se, hvem af mentorerne der ”slår ud” og hvornår. Derfor er det vigtigt, at du som nybegynder melder dig ind i gruppen. Meld dig ind via Facebook ikonet nedenfor. Herefter sker der følgende:

• Når en mentor eller nybegynder skal ud at spille golf og har plads til nogle medspillere, slår vedkommende det op  på ”Begynderklubben – HGK”s side. Alle som er tilmeldt får en notifikation.
  • Hvis det er BDO Banen – skriver man sig på Facebookgruppens side. Når ”flighten” har i alt fire spillere, kan der ikke være flere. Så det er ”først til mølle” princippet, der er gældende.
  • Hvis det er 18 huls banen – Logger man sig ind på Golfbox og melder sig på ”flighten”, som mentoren/nybegynderen (med 53 i hcp) har informeret om.

Vi glæder os til at være sammen med dig.

Mentorgruppen

fblogo4