Prøv golf som “ikke golfer”

I Haderslev Golfklub har du muligheden for at spille golf uden i forvejen at have medlemskab af en golfklub og uden at have eget golfudstyr.

Haderslev Golfklub råder over en spændende 9 hullers “Pay & Play bane”, som med sine mange sandbunkers, giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer. Der er 7 par-3 huller og 2 par-4 huller. Du er meget velkommen til at leje golfkøller, bag og vogn hos proshoppen, men eget udstyr må selvfølgelig også anvendes.

Priser: – Greenfee BDO banen: kr. 175,- for hele dagen. – ang. udstyr – henv. i proshoppen, tlf. 7452 8221

Book en tid her

Kom godt igang

Her kan du se nogle videoer omkring, hvordan du kommer godt igang med golf og hvad du skal gøre.

Vi håber at se dig i klubben og på banen, til nogle hyggelige stunder.

Se videoer her

3 gode råd til din første runde golf

Beklædning: 
Når man spiller golf, får man ikke nødvendigvis pulsen særligt højt op. Derfor er det vigtigt at man husker at få kigget på vejrudsigten og at man får taget tøj nok med ud på banen, så man undgår at komme til at fryse. Det er til gengæld ikke helt ligegyldigt hvilken slags tøj du tager på. For selvom man ikke får pulsen højt op, er det vigtigt at man får noget tøj på, hvor man har mulighed for at kunne bevæge sin krop frit. Derfor prøv at klæd dig ud fra følgende:

1. Undgå for stramme bukser
2. Tag så få lag tøj på som muligt. Uden at gå på kompromis med at komme til at fryse.
3. Behagelige sko, som godt må blive både beskidte og våde. Eksempelvis et par gode snickers.

Kom til tiden: 
Når man spiller golf, er det afgørende at man kommer til tiden. Det skyldes, at alle grupper af spillere får tildelt en starttid. Oftest cirka 10 minutter forskudt af hinanden. Derfor kan man altså risikere ikke at kunne komme til, hvis man kommer for sent til sin starttid, fordi de næste hold står klar. Hvis uheldet alligevel skulle være ude og man bliver forsinket, er det god stil at vente på at der opstår et hul imellem grupper, hvor I så kan starte.

Udstyr: 
Vi kommer ikke udenom, at det kræver noget udstyr at spille golf. Heldigvis er det sådan, at hvis du ikke har dit eget udstyr, kan man låne det i stort set alle klubber, som du finder på bookgolf.dk. De fleste steder vil du også finde bolde i det låne sæt du lejer, men det er en rigtig god ide lige at tjekke efter, inden du går ud på banen. Derudover er det en overvejende risiko for at du mister én eller flere bolde undervejs på runden. Derfor kan du med fordel sørge for at få en håndfuld bolde med dig, så du ikke løber tør undervejs.