Medlemsudvalgets hovedopgave er at arbejde med livet i Haderslev Golfklub,
således at alle medlemmer, nye såvel som etablerede, føler tilknytning til klubben,
hvor især klublivet skal styrkes gennem forskellige tiltag/aktiviteter fra udvalgets side.

Medlemsudvalgets fokusområder 2020 er:

·        Fastholdelse af medlemmer i Haderslev Golfklub

·        Motivering af FLEX-medlemmer til skift til almindeligt medlemskab

·        Golf som fælles omdrejningspunkt for hyggeligt samvær

·        Klubliv og fællesskab

·        Optimal udnyttelse af alle klubbens faciliteter

André Soos, Formand

Medlemsudvalget kontaktes via sekretariatet, og består af:
Elly Harder, Lone Dandanell, Asger Ravn og
André Soos (udvalgsformand), samt

Eskild Bossen (repræsentant for bestyrelsen) og Laurids Caspersen (klubmannager)

Information om Medlemsudvalget klik her.

Medlemsudvalgets planlagte aktiviteter 2020 består af:

Nine ’n’ Dine er en uforpligtende turnering til fremme af klubliv i Haderslev Golfklub.
Ideen er, at klubbens medlemmer kan starte weekenden på en nem måde uden indkøb og opvask:

Spil 9 huller og nyd en let middag i Golfrestauranten bagefter – og weekenden er startet.
Du kan læse mere længere nede på siden og tilmelde dig disse gemytlige turneringer på Golfbox.
På gensyn på nedenstående fredage.

Pinsegolf: Dette er et nyt tiltag fra Medlemsudvalget, som hermed genoptager et turnerings-tidspunkt, som klubben ikke har anvendt i utallige år. Planen er, at vi mødes Pinsesøndag 31.maj 2020 før solopgang kl. 04.51, med gunstart på 18 huller; fulgt af  morgenkaffe og brød kl. ca. 09.30. Alle spiller (selvfølgelig) fra Morgen-Rød Tee.
Og så kan Du stadig nå hjem til diverse andre Pinse-arrangementer i god tid!

GolfTur – for alle: Et nyt initiativ fra Medlemsudvalget: lørdag-søndag 19.-20.september 2020 planlægges udenbys ’kør selv’ turnering med overnatning for par og enlige spillere, med golf på 2 forskellige baner, og hyggelig samvær og anden underholdning ind i mellem. Sted og prisniveau er endnu ikke planlagt, men der arbejdes på sagen.

Natgolf med Natmad: Igen i år bliver denne festlige turnering afholdt i efterårsnattemørket kl. 20.30, denne gang: fredag den 9.oktober. Lommelygter og andet medbragt lys er strengt forbudt, og banen oplyses kun af de lysende bolde og greens og flag. Turneringen afsluttes i selskab med varm natmad og præmieuddeling.

Juleturnering. Detaljer omkring turneringen er endnu IKKE planlagt, men tænkes afholdt en søndag i december, med efterfølgende Glögg og Æbleskiver.

Turneringen vil dog være afhængig af bane-status og vejrlig i julemåneden.

HYGGE-GOLF: Dette tænkes arrangeret således, at spillere ”midt i mellem”, dvs. spillere, som har gennemført kanin-perioden, og (måske) stadig ikke føler sig ’trygge’ ved at spille i diverse Klubber i Klubben, nu får et sted at finde ’ligesindede’.
De foreløbige planer indebærer, at man som spiller blot møder op (uden forudgående tilmelding i Golfbox) med sit scorekort onsdage kl. 18 på Tee 1/10 (18-huls banen) og spiller 9 huller. En spilleleder  samler hold af spillere med forskellige Handicap, og der laves A-, B-, C- og evt. D-rækker, så ALLE har kæmpe  præmiechance.

Udfordringen for medlemsudvalget er, at få samlet en gruppe spilleledere på 3-5 personer.

DatoAktivitetHvad sker derHvem kan deltage?TidspunktTilmelding
Fredag 25. aprilNine`n`dineStart weekenden med ni huller og slip for at lave mad - god start på weekendenFor alle medlemmer med adgang til 18 hulsbanenKl. 16.30
Fredag 15. majNine`n`dineStart weekenden med ni huller og slip for at lave mad - god start på weekendenFor alle medlemmer med adgang til 18 hulsbanenKl. 16.30
Søndag 31. majPinsegolfStå tidligt op og vær med til at byde pinsesolen velkommen - spil 18 huller og der er stadig tid til familien.05.00