Klubber i Klubben

Færdig med kaninforløbet eller ny i klubben – hvad så?

Her på siden kan du se hvilke muligheder du har når du er færdig med kaninforløbet eller bare er nyt medlem i klubben med golferfaring.

Der er mange måder at fortsætte i Haderslev Golfklub. Sammen med venner eller bekendte når man har tid til at bestille tider. Andre foretrækker faste tider en gang om ugen.

Klubber i klubben er en mulighed for at kunne planlægge faste tider. Skemaet nedenfor giver dig en mulighed for at se om der en klub der kunne passe til dine interesser og tid. Herefter kan du klikke videre ind på deres “hjemmeside” og læse mere.

Navn:Hvornår spiller vi:Hvem er vi:Adgangskrav:
Læs mere her:
Ladies SectionTirsdag formiddag og eftermiddag. Første tirsdag i md. kun eftermiddag med efterfølgende spisning.Ladies Section har til formål at fremme det sociale fællesskab og kammeratlige samvær blandt Haderslev Golfklubs kvindelige medlemmer og naturligvis, at vi får spillet en masse golf.
Vi lægger vægt på en hyggelig og inkluderende atmosfære og gør meget ud af, at nye som gamle medlemmer kommer til at føle sig godt tilpas i vores klub.
Eneste krav er, at du er kvinde og medlem af Haderslev Golfklub.
Kontingent: 450,- kr.
Gratis prøvemedlemsskab i 2 md. derefter 350,- kr.
Læs mere
SeniorklubbenHver anden onsdag formiddag.Medlemmer spiser gratis en gang om måneden i sæsonen (1/4 - 30/9) Har 3 venskabklubber som vi spiller med en gang om året. Tager på 2 ture med overnatning om året. Gør meget ud af at det skal være hyggeligt at spille golf.Adgangskrav: Damer fyldt 55 år. Mænd 60 år.
Kontingent: 525,- kr.
Læs mere her
HerreklubbenHver torsdag eftermiddag.Herreklubben er en klub, hvor vi mødes en gang om ugen til socialt samvær med golfen som krydderi.
1. torsdag i måneden - spining efter matchen.
Spiller til SPH 36
Kontingent: 500,- kr. (gælder som HIO forsikring (også til private runder)
Læs mere her
MorgenherrerneHver tirsdag kl. 8.00Vi er en flok ældre herrer der hver tirsdag, året rundt, mødes til en afslappet runde golf.Adgangskrav: Alder 60+ og HCP: max 36.
Kontingent: 500,- kr (halvårlig 250,-)
Løs mere her
FuglsangklubbenHver anden onsdag eftermiddag.Fuglsangsklubbens primære formål er at skabe nogle rammer, hvor man kan have et tæt socialt fællesskab, men kombinerer dette med indbyrdes konkurrence i golfturneringer. Fuglsang klubben støtter Haderslev Golfrestaurant ved fællesspisning efter hver turnering. Bortset fra 2 gange.Adgangskrav: Alder 18+
HCP: Max 36.
Kontingent: 800,- kr.
Indskud: 800,- kr.
Læs mere her
HareklubbenHver torsdag formiddag.Hareklubben er for alle med handicap under 46 og som sætter pris på socialt samvær, mænd som kvinder er velkomne.Adgangskrav: HCP 46
Kontingent:
Læs mere her
TorsdagsklubbenHver torsdag eftermiddagKlubbens formål er at fremme det kammeratlige samvær mellem Torsdagsklubbens medlemmer i Haderslev Golfklub, at værne om golfens etiketter og værdier samt at understøtte golfen i Haderslev Golfklub.
En repræsentation af både yngre og ældre medlemmer tilstræbes, således at der til hver en tid er en god fordeling af både erhvervsaktive og pensionister i Torsdagsklubben. Medlemmerne forventes at deltage aktivt i klubben og forventes i gennemsnit at deltage i ca. hver anden gang i match og spisning samt i vores ture til andre klubber i ind- og udland.
Adgangskrav: Alder 30 år +
HCP: Max. 36
Kontingent: 1.200,- kr samt indskud ifht. formue v. sæsonstart.
Læs mere her