Velkommen på vores skønne anlæg

Greenkeeperteamet glæder sig meget til sæson 2023. Vi håber du vil nyde at spille på vores dejlige baner. Det være sig 18- huls banen og BDO banen. Vi ser frem til en spændende og udfordrende sæson med masser af opgaver foran os. Ud over den daglige pasning af arealerne vil vi i år også arbejde på at få forbedret nogle af de elementer der er på banen.

Thomas Martin

Thomas Martin
Chef Greenkeeper
tm@haderslevgolfklub.dk

Nedslagsmærker

Du som golfspiller  kan være med til at fastholde den fine stand vi har på banen. Husk at rette dit nedslagsmærke op.  Hvis der skulle være en der tilfældigvis ikke fik gjort dette, så tag også dette nedslagsmærke med. Hvis det ikke bliver rettet op er det lig med ujævne greens og mulighed for etablering af ukrudt eller den enårig rapgræs.  Det er der jo ingen der synes er sjovt. Så derfor er opfordringen Husk det og hjælp gerne dine medspillere med at huske dette.

Riven skal placeres i bunkeren

Husk at rive efter dig. Skub gerne sandet ind i bunkeren imens du bakker ud af bunkeren. Riverne til bunkers skal placeres i bunkeren. På den måde kan greenkeeperne lettere komme rundt med klipperen. Sæt riven så rivehovedet peger parallelt med spilleretningen.

Tørv på plads

Læg din tørv på plads. Hvis dette gøres inden for ganske kort tid , er der gode chancer for at græsset kan få fat igen. En anden fordel er at det ikke komme i cylinderklipperen , som så kan sløve knivene.

Hvis du skulle møde en af greenkeeperne , så slå ikke til bolden , før greenkeeperen har givet tydeligt tegn.

Med ønsket om en super god golfsæson 2022  med masser af dejlige oplevelser på vores smukke anlæg. Har du spørgsmål til greenkeeping, er du velkommen til at kontakte mig eller møde op til medlemsaften.

Chefgreenkeeper

Thomas Martin

Se billeder fra Thomas´ og Marks 25 års jubilæum, fredag 3. maj.