Herreklubben

Herreklubben er en åben klub for mænd over 21 år, som er medlem af Haderslev Golfklub og det sociale samvær er i højsædet. Der er ingen handicapbegrænsning, men der tildeles max 36 slag i klubbens turneringer. Vi er p.t. ca. 60-70 medlemmer.

Indmeldelse i klubben:

Bestående medlemmer:

Forbliver fortsat medlem ved indbetaling af kontingentet kr. 500 til klubbens konto: reg.nr. 3588, konto nr. 3588351769. Husk at anføre Navn samt DGU nr. i ref. feltet.

Nye medlemmer:

Send en mail til klubbens kasserer H.C. Johannsen, på følgende mailadresse: hcjohann1@gmail.com  med oplysning om navn, adresse, telefon/mobilnr. og mailadresse. (til brug for klubbens medlemskartotek). Indbetal herefter kontingentet jf. ovenstående retningslinjer. Så er du medlem.

Kontingentet er incl. Hole in One forsikring. Gælder alle turneringer mv. på hjemmebane også private, når regler for markør etc. er overholdt. På udebane gælder forsikringen når spil er i herreklub regi. (Max. 1500 kr. pr. Hole in One).

Forsikringen dækker i Herreklubbens sæson, perioden 1/4 til 1/10, og gælder også for Herreklubbens evt. spil på Pay & Play banen. (dog ikke for private runder på denne bane).

Kontingentet skal være indbetalt inden din første spilledag. Ellers deltager du ikke i præmierækken.

Vi spiller om torsdagen med start 15,10 eller 15,30. Se programmet.

Tilmelding via golfbox senest kl. 18 den forudgående søndag.

I april og september er det muligt at spille på andet tidspunkt. -se linket til ”Hvordan forløber en sæson i Herreklubben”. I perioden maj til august er der også mulighed for at spille om formiddagen (se programmet)

Første torsdag i hver måned er der spisning for egen regning med præmieoverrækkelse, inclusive de præmier, der ikke er udleveret i den forudgående måned.

Herreklubben sender løbende information til sine medlemmer via mail. Derfor er det vigtigt at din mailadresse og andre oplysninger er korrekte. Evt. ændringer mailes til herreklubbens kasserer eller sekretær.

Der henvises til turneringsprogram og vedtægter

Vedtægterklik her

Hvordan forløber en sæson i HerreklubbenKlik her

Læs referatet fra Herreklubbens Generalforsamling HER.

Turneringsprogrammet for 2020Klik her.

Hvem bliver årets klubmester?: Order of merit kan ses direkte på golfbox.

Klubmester 2019, A-rækken: John Reese, 293 point, runner up Allan Dyhrberg, 291 point

Klubmester 2019, B-rækken: Niels Krogh, 288 point, runner up Harry Østergaard, 284 point

Billede af årets klubmestre klik her.

Herreklubbens vin leverandør :

Klik på nedenstående link hvis du vil se hvor vi køber vores vin.

Se oplysninger om vores vine i år.

1 præmievin i Herreklubben

Klik her.

2 præmievin/birdievin i Herreklubben

Klik her.

Se billeder fra herreklubbens tidligere ture:

Herreklubbens tur til Gut Apeldör: Klik her.

Herreklubbens tur 2016. Klik her.

Herreklubbens tur 2015. Klik her.

Harry Østergaard
Sønderballe Strand 84