mojn.vintergolf@gmail.com

Vintergolf i Haderslev er for alle golfspillere. Formålet er at holde ”svinget” ved lige og at nyde samværet med andre glade golfspillere.

Vintersæsonen er fra 1. november til 31. marts, og der spilles normalt onsdage og søndage. Helligdage, streng frost og megen sne kan betyde aflysninger. Vi lytter altid til chefgreenkeeperen.  Mødetid 08,30 til 08,45. Udslag 09,00. Vintergolf følger Haderslev Golf Klubs regler, dog med specielle vintergolf-regler. Flexmedlemmer spiller gratis på P&P banen og betaler kr. 100 på 18 huls banen. Mobilepay (31957) Tekst: ”Vintergolf 31-xxxx”

Pris for hele perioden er kr. 100 som indbetales på konto nr. 4605 4605176410. (Husk navn.) Match Fee er kr. 20 pr. gang. Stregede huller ”straffes” med en bøde på kr. 2 pr. hul. Der betales enten kontant eller mobilepay 51422703 til Bjarne Jessen.

Præmier udleveres normalt til hver 5. golfspiller i samme række. Matchlederen bestemmer præmierne.

Overskud benyttes til en golftur til en fremmed bane – normalt den sidste lørdag i april. Matchleder vælger banen. Du skal have spillet mindst 5 x vintergolf for at deltage i matchen.

HCP-regler er specielle for vinterens spil. På vinterbanen spilles med 3/4 af normalt HCP. Der reguleres kun nedad. Vinderne får en streg mindre til næste match. Scores bedre end HCP får også en streg mindre pr. point. Reguleringer er de samme på BDO-banen. Pr. 1. april fortsætter du med dit normale HCP.

Særregel er nødvendig om vinteren for at fremme hastigheden af spillet. Hvis en bold ikke kan findes efter 1 minut eller anses for tabt i strafområde – så gør du sådan: ”Du dropper en ny bold der, hvor markøren mener at bolden er tabt! – uden straf.” Der er normale regler for ”Out of Bounds”

Særregler kan matchleder også oplyse før hver match. Det kan fx. være, at bolden er i hul, når den er inden for en puttelængde fra hullet – plus selvfølgelig et slag.  (fx. ved sne.) Husk at Tee-up eller brug måtte.

Matchform er normalt stableford, men matchleder kan selv bestemme eller opfordres til andre spilformer.

Efter matchen er der mulighed for at købe vand/øl i automaten – som modtager mobilepay. (54890)

Tilmelding til vintergolf sker ved mail til Bjarne Jessen – matchtilmelding foregår som sædvanlig via golfbox.

mojn.vintergolf@gmail.com

Bjarne Jessen, Matchleder.