VINTERGOLF 2022 – 2023

 

Vintergolf i Haderslev er for alle golfspillere. Formålet er at holde ”svinget” ved lige og at nyde samværet med andre glade golfspillere.

Vintersæsonen er fra primo november til slut marts, og der spilles normalt onsdage og søndage med start søndag den 13. november 2022. Onsdage spilles der på BDO-banen og søndage på 18 huls banen. Helligdag, streng frost og megen sne kan betyde aflysninger. Vi lytter altid til chefgreenkeeperen.

 

Mødetid mellem kl. 08.30 til kl. 08.45. Udslag kl. 09.00. Vintergolf følger Haderslev Golf Klubs regler, dog med specielle vintergolf-regler. Flexmedlemmer spiller gratis på BDO banen og betaler kr. 100 på 18 huls banen. Mobilepay (31957) Tekst: ”Vintergolf 31-xxxx”.

”Kontingentet” for hele perioden er kr. 300 som indbetales via MobilePay nr. 938467 (Vintergolf-HGK) umiddelbart efter 1. turnering eller i forbindelse med efterfølgende tilmeldinger til vintergolf og dækker alle turneringer i sæsonen. Stregede huller ”straffes” med en bøde på kr. 2 pr. hul, der afregnes i forbindelse med afslutningsturneringen i april måned 2023.

 

Præmier udleveres i forhold til antal deltagere. Turneringslederen bestemmer præmierne.

 

Overskud benyttes til en golftur til en fremmed bane – normalt den sidste lørdag i april. Turneringsleder vælger banen.

 

HCP-regler er specielle for vinterens spil. På vinterbanen (14 huller) spilles med 3/4 af normalt HCP. Der reguleres kun nedad. Vinderne får en streg mindre til næste turnering. Scores bedre end HCP får også en streg mindre pr. point. Reguleringer er de samme på BDO-banen. Pr. 1. april fortsætter du med dit normale HCP.

 

Særregel er nødvendig om vinteren for at fremme hastigheden af spillet. Hvis en bold ikke kan findes efter 1 minut eller anses for tabt i strafområde – så gør du sådan: ”Du dropper en ny bold der, hvor markøren mener at bolden er tabt! – uden straf.” Der er normale regler for ”Out of Bounds”

 

Særregler kan turneringsleder også oplyse før hver turnering. Det kan fx. være, at bolden er i hul, når den er inden for en puttelængde fra hullet – plus selvfølgelig et slag.  (fx. ved sne.) Husk altid at Tee-up eller brug måtte.

 

Turneringsform er normalt stableford, men turneringsleder kan selv bestemme eller opfordres til andre spilformer.

 

Efter turneringen er der mulighed for at købe vand/øl i automaten – som modtager mobilepay. (Se automat)

 

Tilmelding til vintergolf sker ved mail til mojn.vintergolf@gmail.com  (med oplysning om DGUnr. 31- …..) Turneringstilmelding foregår som sædvanlig via golfbox.

 

Haderslev Golfklub – Vintergolf

 

Lauritz Matthiesen
31-601
24 26 13 14