Haderslev Golfklub har besluttet at anerkende en lokal ildsjæl i Haderslev Golfklub, ved at uddele prisen ”Årets profil”.

Prisen uddeles 1 x årligt i forbindelse med den ordinære generalforsamling, ultimo november.

Nominering

Alle medlemmer af Haderslev Golfklub opfordres til at indstille emner til denne pris. Det kan ske i tidsrummet 1. september til 1. november. Begrundede indstillinger fremsendes til sekretariatet. Bestyrelsen for Haderslev Golfklub vælger blandt de indsendte indstillinger for den eller de personer, som skal have prisen ”Årets profil i Haderslev Golfklub”.

Mulige kriterier

– gjort en stor indsats i forbindelse med arbejde i klubbens udvalg – gjort en stor indsats i forbindelse med arrangementer

– har styrket det sociale sammenhold i klubben

– har været nyskabende og fostret nye ideer til gavn for klubben

– har været medvirkende til skabe positiv omtale af klubben

– har udført arbejde der forbedrer vilkårene for medlemmerne

– alt i alt har gjort en ekstraordinær indsats i Haderslev Golfklub som begrunder prisen

Prisen

”Årets profil i Haderslev Golfklub” i Haderslev Golfklub modtager ved prisoverrækkelsen et diplom samt en kurv.

Årets Profil
2008 Søren Lange

2009 Otto Christensen

2010 Mogens Binder

På baggrund af de mange indstillinger, blev Mogens Binder hyldet for sin store indsats for Haderslev Golfklub igennem mange år. Mogens er formand for Sportsudvalget og gør et fantastisk arbejde for at motivere klubbens mange juniorer til såvel træning som turneringer, og han gør det altid med humør, glæde og entusiasme.

Mogens takkede det øvrige sportsudvalg for deres store indsats igennem 2010 samt alle de medlemmer der er medvirkende til, at Haderslev Golfklub har et stærkt og umikt miljø for 75 juniorer.

2011 Knud Erik Jensen For meget stort arbejde i husudvalget, med nybegyndere og ikke mindst med en lang række store og små byggeprojekter m.v., samt et i øvrigt aldrig svigtende humør, blev Knud Erik Jensen hædret som årets profil i klubben.

2012 Dorit Johnsen For en stor og altid trofast indsats i kaninafdelingen.

2013 Hyggegolferne, Kent Kristensen, Erik Molter og Carsten Madsen med ordene: Altid positive og ved godt humør. Trofast onsdag efter onsdag. Fristed for klubbens medlemmer.

2014 Søren Pedersen For en fantastisk indsats som frivillig, ikke mindst med junior sommerlejren, som i 2014 var et tilløbsstykke med deltagere fra mange andre klubber.

2015 Kirsten Kongsted. For en mangeårig indsats som formand for kaninudvalget. Nogle af kommentarerne lød: ” altid smilende og imødekommende” – “Der er mange nybegyndere som har fået et smil med på vejen samtidig med god hjælp”

2016 Søren Riis. Er altid med når der skal gives en hånd både på banen, ved klubhus og bygninger.Om Søren blev der skrevet: “Altid omhyggelig i det frivillige arbejde. Er en god ambassadør for klubben og med til at sikre det gode kammeratskab”

2017: Elly Friis. Deltager i mange aktiviteter til gavn for klubben. Aktivt medlem i klubber i klubben. Giver gerne en hånd med på banen og altid omhyggelig i det frivillige arbejde. Altid klar til en runde med nye eller gamle medlemmer. En god ambassadør for klubben og er med til at sikre det gode kammeratskab.

2018: Palle Krabsen.

• For en fremragende frivillig indsats i juniorudvalget
  • For afholdelse af sommerlejr og andre aktiviteter for klubbens juniorer
  • For også uden sæsonen at være med til at lave aktiviteter for at fastholde juniorer som medlemmer
  • For at være meget omhyggelig og helhjertet i det frivillige arbejde

2019: André Soos

• Han bekymrer sig om klubbens ve og vel.
  • Ivrig for at finde initiativer for at forbedre klubsammenholdet.
  • Prøver at overtale andre til at spille golf – han synes andre skal prøve denne “øjenåbner”
  • Han bruger tid og kreativitet for at få nye medlemmer og fastholde dem.

“Årets Profil 2019” – André Soos