Haderslev Golfklub har besluttet at anerkende en lokal ildsjæl i Haderslev Golfklub, ved at uddele prisen ”Årets profil”.

Prisen uddeles 1 x årligt i forbindelse med den ordinære generalforsamling, ultimo november.

Nominering

Alle medlemmer af Haderslev Golfklub opfordres til at indstille emner til denne pris. Det kan ske i tidsrummet 1. september til 1. november. Begrundede indstillinger fremsendes til sekretariatet. Bestyrelsen for Haderslev Golfklub vælger blandt de indsendte indstillinger for den eller de personer, som skal have prisen ”Årets profil i Haderslev Golfklub”.

Mulige kriterier

– gjort en stor indsats i forbindelse med arbejde i klubbens udvalg – gjort en stor indsats i forbindelse med arrangementer

– har styrket det sociale sammenhold i klubben

– har været nyskabende og fostret nye ideer til gavn for klubben

– har været medvirkende til skabe positiv omtale af klubben

– har udført arbejde der forbedrer vilkårene for medlemmerne

– alt i alt har gjort en ekstraordinær indsats i Haderslev Golfklub som begrunder prisen

Prisen

”Årets profil i Haderslev Golfklub” i Haderslev Golfklub modtager ved prisoverrækkelsen et diplom samt en kurv.

Årets profil 2020

HC Johannsen (tv) blev valgt til årets profil 2020 med følgende begrundelser:

Fremragende indsats som frivillig holdleder og medlem af kaninudvalget.
HC Johannsen yder en stor indsats i herreklubbens bestyrelse, er aktiv mentor for nye medlemmer, er meget hjælpsom over for medlemmer og greenfee gæster.
Samt udstråler altid en positiv holdning og en god omgangstone.

ÅrstalNavn
2020HC JohannsenSe billede klik her