Aktiviteter

Vi er en flok af glade drenge og piger, der meget gerne tager imod endnu flere børn og unge der gerne vil prøve kræfter med en sport der giver frisk luft i lungerne og som giver dig venner for livet.

I juniorudvalget arrangerer vi forskellige aktiviteter for at hjælpe kammeratskabet på vej, men også for at man på en sjov måde lærer lidt om konkurrencerne i golfsporten. Vi har en sommercamp med overnatninger og om vinteren går vi fx i bowlingcenteret. På den måde glemmer vi ikke hinanden, og sammen kan vi glæde os til den nye sæson går i gang. Sjove aktiviteter og fantastisk kammeratskab på tværs af alle aldre – det er her vi sammen drømmer og sigter efter stjernerne.

 

Aktiviteter 2024

DatoAktivitetBeskrivelse
Februar
Onsdag 21. februarOpstartsmødeInformations- og opstartsmøde for alle interesserede nuværende og kommende Dream Drivers.
onsdag 3. aprilTræningsstartHer møder alle nuværende og juniorer Dream Divers op til første træning. Hvor vi vil informere yderligere omkring træningen.
Torsdag 9. majRanglisteturneringHaderslev Golfklub
6.-8. augustSommer CampEn række sjove aktiviteter for os og andre golfklubber. Vi over natter, spiller golf og har det sjovt.
Lørdag/søndag
24. og 25. august
Klubmesterskaber
Søndag 1. septemberDream Drivers MesterskaberÅrets mesterskab spilles i 2 rækker, hvor omkring liggende klubber bliver inviteret.
Onsdag 25. septemberSæsonafslutning