Ønsker du at deltage i kaninturneringen, som foregår søndag eller mandag aften fra kl. 16.00/16:30, skal du tilmelde dig senest fredagen inden.

Husk sidste tilmeldingsfrist er fredag kl. 18.00.

Dit medlemsnummer er: 31- _________, og det skal du bruge, når du logger dig på golfbox via www.haderslevgolfklub.dk

Dit BRUGERNAVN er 31-__________,

og din ADGANGSKODE er de første 6 cifre i dit cpr. nummer. Sæt flueben i “Gå til Golfbox”

Så kommer du frem til din personlige Golfbox forside

Du klikker på fanebladet “Min forside”, og dernæst “Klubturnering”. Her vises oversigten over alle turneringer i Haderslev Golfklub efter dato. Så find kaninturneringen på den rette dato og klik på Tilmelding.

Som kontrol, gå tilbage til Min forside, og se på mine tider. Her skulle der gerne komme en pokal og stå, at du er tilmeldt kaninturneringen den rette dato.

Husk: Mødetidspunkt ved klubhuset er SENEST  en halv time før. Pris for deltagelse i kaninturnering kr. 20.

Eventuelt afbud skal meddeles til Turneringslederen. Find oplysninger under turneringen i Golfbox.

Den sidste søndag/mandag i måneden vil der efter turneringen være fællesspisning i forbindelse med præmieuddeling for alle spillede søndage/mandage i måneden.

– Ikke tilstedeværende vindere mister deres præmie.

Der vil også være mulighed for spisning de andre spilledage. Tilmelding via Golfbox hvor du også melder til/fra til spisning.