Tirsdag er damedag

Golf

Fællesskab

Hygge

Ladies Section henvender sig til alle kvindelige medlemmer af Haderslev golfklub

Vores formål er at fremme det sociale fællesskab og kammeratlige samvær, og naturligvis at vi får spillet en masse golf.

Vi lægger vægt på en hyggelig og inkluderende atmosfære og gør meget ud af, at nye medlemmer kommer til at føle sig godt tilpas i vores klub. Er man helt nyt medlem, kan man deltage som gratis prøvemedlem i to mdr., før man tilmelder sig for alvor.

Du kan melde dig formiddag eller eftermiddag, og du har mulighed for at ønske sen eller tidlig spilletid – så erhvervsaktive såvel som seniorer kan være med.

Hver 1. tirsdag i måneden spiller alle om eftermiddagen og slutter med spisning og præmieoverrækkelse.

I sæsonens løb spiller vi forskellige typer spil. Vi konkurrerer med to af vores lokale herreklubber, og tager på en hyggelig endagstur og en weekendtur til en fremmed bane.

Du bestemmer naturligvis selv, i hvilket omfang du vil deltage i vores arrangementer.

Alle tilmeldinger foregår via Golfbox senest fredag kl. 18.00 før spilledagen.

I turneringsplanen kan du bl.a. se reglerne for spillet, og hvordan det er organiseret. Du kan fx også se, at vi spiller i forskellige handicaprækker, så du kommer til at konkurrere mod spillere, der har et hcp., der er i nærheden af dit eget.

Se turneringsplanen her.

Kontingentet er 450 kr. inkl. hole-in-one forsikring, der dog kun dækker vores egne turneringer.

Du melder dig ind i klubben ved at betale på konto 2450-8474 975 143 (Nordea) senest d. 25. marts.

Hvis du ønsker at være prøvemedlem, så henvend dig venligst til Ulla Sørensen tlf. 24676075 eller ullahs@gmx.net

Vil du vide mere, klik her. Du kan læse klubbens vedtægter her.

Du er også velkommen til at kontakte et bestyrelsesmedlem eller golfklubbens sekretariat

Vi håber at se dig i Ladies Section

Mvh. Marja Bruhn