Haderslev Golfklub har har få aftaler med andre golfklubber. Rabatterne gælder ikke for Flexmedlemmer. Greenfee Club No. 1 – For 900 kr,- kan man som medlem af Haderslev Golfklub købe et GFC1 kort. Kortet giver frit spil på banerne i Haderslev, Kolding, Vejle, Gyttegård, Stensballegaard og Breinholtgård, dog med undtagelse af weekender og helligdage, efter kl.12.00. Med GFC1 kortet kan man dog også deltage i åbne klubturneringer på samme vilkår som klubbens egne medlemmer.

Sønderjysk samarbejde er et samarbejde mellem 8 golfklubber i Sønderjylland. Der kan gives rabat klubberne imellem, og der afholdes også et årligt Sønderjysk mesterskab med deltagelse af vinderne fra klubberne.

Rabatter i 2020, for medlemmer af Haderslev Golfklub når de spiller i følgende klubber:

Venskabsklubber

Golfclub Hof Berg, Euro 33,-