Der er obligatorisk tidsbestilling i Haderslev Golfklub alle ugens 7 dage via www.GolfBox.dk eller på touchscreen i klubhuset. Tidsbestilling er i perioden kl. 07:00 – 19:00.

1. Alle starttider i weekends/helligdage kl. 08:00 – 14:00 er forbeholdt 4-bolde. Sekretariatet eller baneservice har altid ret til at udfylde starttider op til 4-bolde.

2. Der kan maksimalt bestilles 3 reservationer i golfbox systemet samtidigt.

3. Der kan bestilles tid 21 dage frem for gæster.

4. Uret, der hænger på 1. tee, angiver spilletiden, som venligst bedes overholdt.

5. Den bestilte tid skal bekræftes på touchscreen i klubhuset senest 10. minutter før start, og man skal være fysisk tilstede på 1. tee senest 5. min. før tee off. Sker det ikke, vil tiden automatisk blive ledig og kan reserves af andre.

6. Sekretariatet kan reservere tid til turneringer og til større grupper af gæster (min.12 personer). Større grupper kan bestille start tid op til 1 år og indtil 8 dage før spilledag ved henvendelse i sekretariatet.

7. Vis hensyn og slet tidsbestilling du alligevel ikke vil anvende.

8. Bestyrelsen kan til enhver tid suspendere eller ændre tidsbestillingen og vil i sæsonen holde sig ajour med de erfaringer, der drages i løbet af sæsonen. Bestyrelsen for Haderslev Golfklub

Sådan bruger du Touchskærmen

Har du dit DGU kort med:
– Aktivér skærmen ved at trykke på den
– Kør dit DGU kort igennem kortlæseren
– Indtast pinkode (4 cifre)
– Du kan nu: bestille/bekræfte tider eller til/afmelde dig turneringer

Har du glemt dit DGU kort:
– Aktivér skærmen ved at trykke på den
– Tryk på ”jeg har glemt mit DGU kort”
– Indtast brugernavn (klub-mdl.nr) 31-xxxx
– Indtast password (fødselsdato+mdr+år) 010101
– Du kan nu: bestille/bekræfte tider eller til/afmelde dig turneringer

Opstår der problemer er der hjælpetekster på skærmen. Læs dem grundigt, eller kontakt sekretariatet.

God runde!