APRIL

Søndag den 20. september

Mandag den 28. september*

OKTOBER

Søndag den 04. oktober (Afslutningsturnering)

* = Fællesspisning

Præmieoverrækkelse sker ved den efterfølgende turneringsdag.

Golfkortet

Golfkortet er din personlige uddannelsesplan og dit bevis på, at du har ret til at benytte Haderslev Golfklubs faciliteter.

Du skal altid medbringe kortet og fremvise det ved f.eks. baneservice.

Du er ligeledes selv ansvarlig for at få kortet udfyldt korrekt, så alle kan følge med i, hvor du er i grundforløbet, og hvor du må spille.

Husk underskrift efter træning og kaninturneringerne.

Regelundervisning

Der vil være krav om deltagelse i mindst 1 teoretisk og 1 praktisk regelundervisning for at bestå regelprøven.

Den praktiske regelundervisning vil foregå på banen, hvor regelunderviser vil spille nogle huller og undervejs forklare spillets regler og finesser. Varighed 2-2½ time. Se tider for din regelundervisning på træningsplanen.

Den teoretiske regelundervisning vil foregå i klubhuset, hvor en regelunderviser vil undervise i det teoretiske ved golfspillet, for så vidt angår regler og etik. Varighed 2 – 2 1⁄2 time.

Se tider for din regelundervisning på træningsplanen. Der vil også være et opslag i klubhuset om træningstider og datoer for regelundervisning.

Når du har deltaget i regelundervisningen, så husk at få det skrevet på dit golfkort.

Regelprøven findes og kan udfyldes direkte på www.golf.dk/regelprøve eller afhent et eksemplar i sekretariatet. Husk at få udfyldt golfkortet.