Leaderboard Djævlerunden i Sønderjylland.

Hvis du er blandt præmievinderne skal du kontakte din egen klub (Haderslev, Royal Oak eller Sønderjyllands GK), såfremt du har deltaget fra en anden klub vil du blive kontaktet direkte. Præmierne kan afhentes fra mandag 24. august. Tusind tak for jeres deltagelse og stort tillyke til alle vindere.

Se præmielisten her.

Djævlens drømmerunde – Succesen fortsætter i 2020!

Hvem har ikke drømt om djævlens gode udfordringer? Drømme med store udfordringer, der efter store “pinsler” bliver overvundet.

Med den store succes sidste år kan vi (Royal Oak, Haderslev og Sønderjyllands) også i år give lokale spillere og gæster store udfordringer. Djævlens Drømmerunde er for alle spillere uanset handicap og klubtilhørsforhold.

Turneringen er meget enkel. Efter tilmelding spiller man alle tre baner noterer scoren på drømmerundens scorekort, indsender det og der er chance for at vinde turneringens mange præmier.

Udfordringen er, at det er de 6 sværeste huller på de 3 baner der tæller i den samlede score, så det er djævlens udfordringer og djævlens svært.

I turneringen spilles der seks par 3-huller, seks par 4-huller og seks par 5-huller. Hullerne er de allersværeste – djævlehullerne på banerne.

Men når udfordringerne er overstået, venter der fine præmier. Alt i at præmier for mere end 15.000 kroner. Præmierne omfatter, flybilletter, golfpakker med greenfee billetter, golf udstyr, deltagelse i pro-am med mere.

Djævlens drømmerunde afvikles som en Stableford turnering med spillerens aktuelle handicap. Der spilles en runde på hver af de 3 baner. Et specielt scorekort udfyldes efter hver af de tre runder med markørens underskrift. Når alle tre baner er spillet, afleveres scorekortet i den klub, hvor spilleren sidst har spillet. Scorekortet skal afleveres senest den 9. august. Turneringen begynder den 5. juni.

Prisen for at deltage i Djævlens Drømmerunde er 500 for medlemmer af de tre klubber. For golfspillere uden for de tre klubber er greenfee 750 for at spille på de tre baner i forbindelse med Djævlens Drømmerunde.

Scorekort greenfee og turneringsfee købes hos:
Sønderjyllands Golfklub: sonderjylland@sdjgolf.dk, 74 68 75 25