Kontingent de første 3 måneder: GRATIS. Her kan du deltage i juniortræningerne tirsdage, torsdage og lørdage og benytte BDO Banen og klubbens øvrige træningsfaciliteter.

Vi mødes altid ved driving range før træningsstart, og som ny møder du bare op, så skal vi nok hjælpe dig videre.

Et medlemskab koster herefter:

1.300,- for unge op til 18 år

2.900,- for unge mellem 19-24 år

Kontingent er for et kalenderår/12 mdr. – kontingent reduceres i fht. indmeldelsestidspunkt.

Som ungdomsspiller er man fritaget for at indbetale indskud.

• Indmeldelses blanket her

Udstyr:

Du behøver ikke investere i dit eget golfsæt fra start af. Du kan til hver træning låne et sæt, som træneren finder til dig. Vil du gerne have et fast sæt, kan du leje et sæt i golf-shoppen for kun 600,- . Der findes også andre løsninger, så kontakt Pro-shoppen og få mere at vide.

Ønsker du at låne et golfsæt til træningen, så henvend dig i shoppen senest 15 minutter før træningen starter.