Golfspillet er en livslang proces hvor man heletiden kan fordre sig, men når man starter som helt ny junior i Haderslev Golfklub, er der en udviklingsvej:

  1. I starten er der rigtigt mange ting man skal lære som f.eks at stå, at holde rigtigt og at slå rigtigt. Der er også mange regler man skal have lært. Alt dette lærer man ved de ugentlige træninger, samt ved at øve sig udenfor træningen på driving range og vores 9 hullers BDO bane. Kort sagt jo mere du træner, jo bedre bliver du.
  2. I løbet af dine træninger vil du blive udfordret på hvad du har lært og hver gang får du udfyldt lidt i dit personlige golfkørekort. Når hele kortet er udfyldt er du frigivet og kan nu spille på den store bane. I starten skal det foregå sammen med en voksen indtil du er kommet ned i handicap og har lært banen at kende og hvordan man begår sig på den store bane.
  3. Er du helt bidt af golfen og vil yde en ekstra indsats for at blive bedre, kan du blive udtaget til udviklings holdet. Her får du en ekstra træning ved Mark – klubbens PRO træner. Det er alene Mark der afgør om du er parat til at rykke op på udviklings holdet.
  4. Har du været rigtig dygtig og vist gode resultater er næste trin junior elite holdet. Her vil du få mere intensiv undervisning, men der stilles også større krav til dig. Du vil nu få mulighed for at deltage i flere turneringer.
  5. Sidste trin er udtagelse til divisions holdene, hvor du nu vil spille turneringer på divisions plan på mange forskellige baner rundt om i Danmark,