Kære Juniorer og forældrer

Torsdag den 30. maj 2019 afholder Haderslev Golfklub en stor ranglisteturnering for en masse gode golfspillere fra hele landet – og naturligvis vores egne junior elite spillere.

Vi har brug for en masse dejlige frivillige personer til dette arrangement – og håber at DU kan og vil hjælpe.

Turneringen strækker sig fra tidlig morgen til hen omkring kl. 18 – og der er opgaver som starter, indtastning af scores på banen, “forecaddie” (kigge efter de skæve slag :-), udlevering og indsamling af scorekort – og mange andre opgaver.

ALLE kan hjælpe – også de der ikke spiller golf. Fx. mangler vi en der kan bage kage til 80 personer….

Vi sørger naturligvis for forplejning i form af drikkevarer/sandwich e.l.- og kan du hjælpe hele dagen, så er vi vært med aftensmad 🙂

Tilmelding senest 8. maj via DETTE LINK

Med sportslige hilsener