Haderslevkalenderen 2022

TILLYKKE du har fået et prøvemedlemskab i Haderslev Golfklub i 2023.

Værdibeviset (lågen) er gyldig frem til og med 10. august hvor de sidste prøvemedlemshold starter.

Beviset er for personer som ikke har været medlem af en golfklub men ønsker at prøve golf.

Vi glæder os rigtig meget til at være sammen med dig

Det første prøvemedlemshold starter 11. april.

Lågen har en værdi på 500,- kr. – det er en kampagnepris.

Skulle du ønske at melde dig ind i Haderslev Golfklub efter de 3 måneder – vil vi trække 500,- kr. fra det kontingent du vil skulle betale for resten af sæsonen.

Du kan allerede nu melde dig til det hold som passer bedst ind i din kalender, udfyld formularen og du er sikret en plads på prøveholdet. Læs mere hvad du får i et prøvemedlemshold – klik her.

NB: Såfremt du ikke ønsker at fortsætte efter de 3 måneder, kan du sige at du har prøvet golf, fået motion og mødt nogle hyggelige mennesker. Lågens værdi har dermed betalt for perioden.

Lågen kan ikke byttes til kontanter eller andre rabatter end nævnt ovenfor.