Velkommen til Haderslev Golfklub

Allerede på 1. hul truer “Carnoustie” bunkeren til højre for green, og på 5. hul har søen foran tee stedet sat sit helt særlige præg på mangt et scorekort. 7. hul må betegnes som banens smukkeste, men også sværeste hul, når det optimale drive skal passere flere grøfter med en lurende “out of bounds” til højre. Som et sidste eksempel kan nævnes det drilske 11. hul med søen i spil til højre for green.

Før eller efter du har udfordret de 18 huller, er du velkommen i vor Pro Shop, hvor du kan forvente en professionel og venlig betjening af træneren og hans personale. Det samme er tilfældet i restauranten, hvor restauratøren har sammensat et alsidigt menukort.

Her kan du hygge dig med en forfriskning og et lækkert måltid, mens du nyder den flotte udsigt over banen. Sekretariatet er behjælpelig med råd og vejledning og besvarer gerne eventuelle spørgsmål. Vær opmærksom på at der er tidsbestilling på alle ugens dage fra kl. 07:00 – 19:00.

Bestil din tid på GolfBox

Udover 18 hullers banen er der også mulighed for at benytte driving range, indspilsgreen, putting green og vores smukke 9 hullers Pay & Play bane. Vær opmærksom på de aktuelle informationer på opslagstavlerne i klubhuset og ved 1. tee, på vores hjemmeside, på vores nyhedsmail – så er du helt opdateret om de mange muligheder og aktiviteter i Haderslev Golfklub.

Jeg ønsker alle en god golfrunde

Formanden Haderslev Golfklub