I Haderslev Golfklub har du muligheden for at spille golf uden i forvejen at have medlemskab af en golfklub og uden at have eget golfudstyr.

Haderslev Golfklub råder over en spændende 9 hullers “Pay & Play bane”, som med sine mange sandbunkers, giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer. Der er 7 par-3 huller og 2 par-4 huller. Du er meget velkommen til at leje golfkøller, bag og vogn i klubhuset, men eget udstyr må selvfølgelig også anvendes.

Priser: – Greenfee BDO banen: kr. 175,- for hele dagen. – ang. udstyr – henv. i pro shoppen, tlf. 7452 8221

Pay & Play medlemskab du kan også købe et medlemskab på BDO banen for kun kr. 2.500,-. For det får du: – spil på BDO banen hele året – benyttelse af drivingrange – brug af puttinggreen og andre træningsfaciliteter – brug af klubhusfaciliteter.

Kontakt sekretariatet for yderligere oplysninger. Vi hjælper også gerne med at arrangere firmagolf med spil på BDO banen – evt. kombineret med instruktion af klubbens træner. Kontakt sekretariatet på tlf. 74528301 eller mail@haderslevgolfklub.dk